About Me

About Me

Nice to 'meet' you! Eu sunt Marina. 

Daca ar trebui sa imi definesc profesia intr-un singur cuvant, cel mai potrivit ar fi Manager - Team, Project, Start-up, Digital Content - am experimentat managementul in toate aceste arii din domeniile Beauty & Advertising, in cei 15 ani de dezvoltare in Romania si in UK, alături de zeci de echipe si interacționând cu mii de clienți dintr-o mare și frumoasă diversitate etnică și culturală.

Progresul profesional si dezvoltarea personală s-au sustinut reciproc in toata aceasta perioada: am urmat diverse cursuri, specializari, am participat la seminarii, traininguri pe teme variate: Inside Out Beauty & Wellness, Business, Coaching etc si am experimentat 'the ups and downs' ale fiecarui rol: freelancer, angajat, angajator, antreprenor.

 

'Progress equals happiness.'
 Tony Robbins

 

Traiectoria mea nu a fost una planificată, ci mai degrabă, a început ca o pasiune și s-a dezvoltat printr-o succesiune de provocări acceptate și oportunități fructificate.
 


Primul contact cu lumea frumusetii sănătoase l-am avut acum 14 ani, odată cu primul meu job de consultant în machiaj mineral pentru Bellapierre, in prima lor locație din UK - acesta fiind unul din brandurile ale carui produse le folosesc și le recomand și astăzi.

Curiozitatea de a descoperi universul etic și benefic al produselor cosmetice a venit însă mai târziu, după cativa ani petrecuti in Advertising/ Marketing și după ce m-am certificat ca Make-up Artist. 

Din dorința de perfecționare și pentru o cunoaștere ‘hands-on’ a industriei Beauty, am petrecut 5 ani in Londra, unde am experimentat arta machiajului din diferite perspective alături de branduri profesionale si de lux precum: Bellapierre , Cover FX, Laura Mercier, Christian Louboutin Beauty, Dior, Estee Lauder Bureau, L’Oreal Luxe Brands etc.
Pe langa evenimente si sesiuni private de machiaj, am avut diverse colaborări cu Fashion TV in Londra si Paris si multiple participari, in calitate de Make-up Artist, in cadrul London Fashion Week.
 
 

 
 

În toată această ‘călătorie’, am aflat identitatea și insight-urile fiecărui brand dar și diferite tehnici si abordări de machiaj și business ale multor artiști si companii internaționale. Am observat, am invățat și am practicat diversitatea, pentru a descoperi latura domeniului Beauty care mă definește și în care se regăsesc principiile și valorile în care cred.

Astfel, am rămas fidelă pasiunii pentru frumusețea naturală și sănătoasa, căutând mereu noi alternative, metode și tehnici holistice de Skin Care și Wellbeing.
Acest proces continuu de căutare a dus la alte ‘intalniri’ și noi certificari: Eden Perfumes, cosmetica organica, metode si terapii holistice,
Hoʻoponopono, Access Consciousness, Gua Sha, Face Yoga ... ce altceva e posibil?
 

"Take what you learn and make a difference with it."
Tony Robbins

 

MA Organics s-a dezvoltat ca o extensie a pasiunii mele pentru frumusetea holistica. Iar pentru ca: “Those who have the privilege to know have the duty to act”, îmi doresc să impartășesc ‘the know-how’ & ‘the how to’ prin intermediul serviciilor și produselor MA Organics, care contribuie la  crearea unui ritual de frumusețe easy, beneficial, simple, clean - inside & out.

Welcome to MA World! 💛


 

Categorii

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!