Ce inseamna frumusetea organica?

Ce inseamna frumusetea organica?

Daca despre frumusetea vegana am discutat intr-un alt articol (vezi AICI) , detaliem astazi alti termeni frecvent intalniti cand vorbim despre produse de frumusete si nu numai: NATURAL & ORGANIC.

Multă lume face confuzia între acești doi termeni, considerand ca sunt unul si acelasi lucru. Sa vedem care este diferenta!

ORGANIC
Pentru ca un produs să fie organic trebuie să nu conțină niciun fel de substanță chimică, fie că este vorba de fertilizatori, pesticide sau aditivi iar pământul pe care sunt cultivate ingredientele sau produsele (daca vorbim despre alimente) trebuie să fie ferit de orice substanță chimică în ultimii câțiva an.
De asemnea in componenta sa sunt strict interzise organismele modificate genetic și iradierile.
Produsele care sunt certificate ORGANIC trebuie sa indeplineasca anumite standarde care sunt stabilite de catre diferite organizatii internationale de certificare organica; acele produse sunt supuse unor legi, examinări, certificări complexe si trebuie să dispună de un certificat de conformitate, sau organic certificat.
Un produs ORGANIC sau BIO necesită un certificat, un produs NATURAL insa nu înseamnă nimic. 

NATURAL
Orice produs poate avea o eticheta pe care sa scrie natural, fără să necesite vreun control sau să aibă vreun fel de constrângere legală.
La fel ca in cazul industriei alimentare, nici pentru produsele cosmetice naturale nu exista nicio reglementare pentru etichetarea unui produs cosmetic drept “natural”. Un ingredient considerat natural poate fi orice produs vegetal, mineral sau animal iar termenul de 'natural' se folosește si in cazul anumitor cosmetice, ale caror formule nu sunt nici conventionale, nici organice, ci un mix intre acestea.
Responsabilitatea in acest caz este a consumatilor, care trebuie sa analizeze lista de ingrediente si sa le verifice, producatorii fiind obligati sa afiseze, in ordine descrescatoare ca si concentratie, lista tuturor ingredientelor folosite.
 

DE CE SA ALEGEM 'ORGANIC'?


Raspunsul este unul simplu: pentru siguranta si sanatatea noastra!
Principalele ingrediente din cosmeticele conventionale provin din petrochimie, cum ar fi: lauril sulfatul de sodiu, parafina, uleiurile minerale, PEG, parabenii, etc si prezinta un potential pericol pentru sanatate.
Produsele organice nu utilizeaza decat materii prime din natura iar excipientii bio sunt pe baza de apa si uleiurile bio provin din presare la rece in prima presa. Celelalte ingrediente sunt in general extracte apoase, uleiuri esentiale, alge, extracte din plante, argila.
 

 

DE CE PHYT'S SKIN CARE?

PHYT'S FRANCE este un brand de beauty 100% organic, cu ingrediente extrase din natura, din cele mai interesante plante, mixate perfect pentru a solutiona diversele probleme ale tenului cu care orice femeie se lupta de-a lungul vietii. Phyt’s isi are originea in Franta, in cadrul Laboratoarelor Phyt’s, cu o istorie in cosmetica organica de aproximativ 50 de ani, fondatorii brandului fiind cei care au pus bazele conceptul de Naturo-Esthetique®.

PHYT'S ofera o Fitocosmetica Bioactiva 100% Naturala, certificata organic de catre Cosmebio si Qualite France pentru abordarea profesionala holistica a ingrijirii fetei si corpului, incluzand: linia Bionatural SPA, Makeup Organic certificat, concept nutritional complet, concept terapeutic pe tipuri de afectiuni si tehnologii revolutionare neinvazive pentru regenerarea avansata la nivel celular, oxigenare si antiaging.

Asa cum mentionam si mai sus, organismele de certificare au criterii stricte care trebuiesc respectate. PHYT'S nu doar ca le indeplineste, dar le si surclaseaza prin formulele sale ZERO conservanti. Din reprezentarea de mai jos puteti observa exact diferenta.
 


PHYT'S reuseste sa ofere marele avantaj de ZERO RISC DE CONTAMINARE cu ingrediente toxice si alergene in cadrul tratamentelor, prin modul de prezentare al acestora: pe tipuri de afectiuni sub forma de monodoze in 'fiole de sticla' de unica folosinta, ceea ce garanteaza igiena si puritate maxima, fiind singurul brand din lume care ofera acest lucru, cu rezultate ce depasesc performantele celor de origine chimica.

Toate tratamentele sunt sub forma de plachete cu fiole de sticla de UNICA FOLOSINTA, ce contin doze unice pentru o singura clienta. Asadar, placheta este desigilata in fata clientei si contine produsele necesare intregului ritual de infrumusetare, de la demachiere si tonifiere pana la serumuri si crema de final.

Tratamentele PHYT’S nu conțin parabeni, phenoxietanol sau conservanți sintetici, au fost concepute pentru a combina expertiza, eficienta și autenticitatea naturala si se adreseaza celor ce cauta calitate și eficienta la produse, insa in acelasi timp, formule care sa nu dauneze mediului inconjurator si nici sa nu le afecteze sanatatea.

PHYT’S ofera sansa alegerii unor produse organice de înfrumusețare care vizează diferite tipuri de afecțiuni ale pielii si pentru ritualurile de acasa, avand o gama completa de produse adaptate pentru a se potrivi nevoilor pielii fiecăruia dintre noi: eliminarea acneei, anti-poluare, estomparea ridurilor, regenerare celulara, anti-pete, anti-age si orice alta afectiune cu care tenul nostru se poate confrunta.

 


Cand folosim produse organice de ingrijire, alegem produse ale caror ingrediente acționează împreună cu sistemul natural și în același timp sofisticat al pielii noastre.
Trebuie sa descoperi si tu acest ritual de infrumusetare pura si 100% organica cu beneficii uimitoare pentru piele!

Tocmai de aceea ti-am pregatit un Program-Pachet Complet de care orice femeie are nevoie pentru a-si intretine conditia tenului indiferent dacă apelează sau nu la specilalisti pentru asta: informații teoretice, ghidare step-by-step și parte ‘practică’ folosind produsele PHYT'S.

Programul va fi disponibil in curând pe site-ul nostru! KEEP CLOSE! 
 

_____
Brand infos & pics: PHYT'S Romania

Categorii

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!