INTREBARI FRECVENTE EDEN PERFUMES

INTREBARI FRECVENTE EDEN PERFUMES

Q: CE ESTE PARFUMUL VEGAN?
A: Parfumul vegan este fabricat din ingrediente botanice si nu include extracte de origine animala cum ar fi ambră, ceară de albine, musk, miere etc.

Q: CARE ESTE DIFERENȚA DINTRE PARFUMURILE VEGANE EDEN PERFUMES SI CELE CONVENȚIONALE?
A: Majoritatea parfumurilor convenționale conțin ingrediente de origine animală (ambră, civet, musk, lanolină etc), unele dintre acestea fiind obținute prin metode care ranesc animalele. De asemeni, in formulele acestora se găsesc diverse chimicale și ingrediente care pot provoca alergii și reacții, cel mai des intalnit fiind alcoolul etilic.
Produsele Eden Perfumes sunt create după formule botanice proprii, vegane si cruelty-free; sunt realizate manual cu uleiuri vegetale naturale. Nu conțin extracte de origine animala, nu conțin conservanți sintetici, nu conțin parabeni si nici ftalați. In componența acestora se folosește Alcool Denat, un alcool natural care este obținut din trestie de zahăr și sfeclă. Eden Perfumes salvează pe partea de ambalaj și marketing, adoptand un stil minimalist, și se concentrează pe crearea unui parfum de calitate, făcut la o intensitate de 15%, cu un preț accesibil.

Q: CE INSEAMNA Vegan dar nu și Cruelty Free?
A: Nu conține ingrediente de proveniența sau derivate de la animale
    Poate fi testat pe animale

Q: CE INSEAMNA Cruelty Free dar nu și Vegan?
A: Netestat pe animale
    Poate conține ingrediente de proveniența sau derivate de la animale

Q: CE INSEAMNA Vegan și Cruelty Free?
A:  Nu conține ingrediente de proveniența sau derivate de la animale
     Netestat pe animale
* desi un produs vegan poate fi de fapt testat pe animale, dacă acesta deține o certificare precum ‘The Vegan Society’ (cea mai importantă societate de certificare Vegană din Europa) sau ‘Vegan’ (vegan.org din USA) avem garantia ca produsul respectiv este atât Vegan cât și Cruelty Free, întrucât respecta o politica de certificare care impune: „Produsele înregistrate cu Marca Vegan nu conțin ingrediente animale și nici ingredinete testate pe animale.”

Q: PERFUMURILE EDEN PERFUMES SUNT ATAT VEGANE CAT SI CRUELTY FREE?
Q: Da. Aceste sunt certificate 
‘The Vegan Society’. 
Toate parfumurile sunt recunoscute la nivel internațional, cu o garanție care arată că EDEN Perfumes a finalizat un audit independent, dovedind un angajament real de a pune capăt testării pe animale și, de asemenea, de a fi certificat cu standardul vegan internațional.
Dezvoltarea și / sau fabricarea produselor și, dacă este cazul, ingredientele acestora, nu implica testarea de orice fel pe animale efectuată la inițiativa companiei sau în numele acesteia sau de către alte părți.
Totodată, pentru a garanta formula vegana, o echipă dedicată și experimentată verifică fiecare cerere individuală de produs în funcție de criterii bine stabilite. Lucrând cu producătorii, se efectuează audituri pentru produsele cu risc de contaminare încrucișată cu ingrediente de origine animală pentru a oferi consumatorilor vegani o reasigurare suplimentară.


Q: Elixir vs Apă de Parfum - CARE ESTE DIFERENTA?
A: Elixir-urile Eden Perfumes sunt realizate la un standard de parfum pur, ceea ce înseamnă că toate conțin între 20-30% uleiuri de parfum. Acest lucru asigură o aroma puternica și de durata, conceputa pentru a lăsa o impresie uimitoare asupra tuturor celor din jur.

Toate celelalte opțiuni Eden Perfumes sunt Apa de parfum (nu Apa de toaleta) - ceea ce înseamnă ca au o intensitate de 15%, reprezentând o alternativă ideală pentru toți cei care își doresc o schimbare benefică.

Q: CÂT TIMP VA DURA UN PARFUM EDEN PERFUMES PE PIELEA MEA?
A: Aceasta variază de la persoană la persoană și, de asemenea, depinde de miros. În general, aroma se menține peste 8 ore, intrucât toate parfumurile au o concentratie intre 15%-30%.

Q: DACĂ ESTE NATURAL, ASTA ÎNSEAMNĂ CĂ NU VOI AVEA O REACȚIE LA ACESTE PARFUMURI?
A: Ingredientele naturale, uleiurile esențiale pot fi puternice și active, așa cum unii oameni reacționează la anumite plante, unii oameni pot reacționa, de asemenea, la un anumit ingredient din parfumurile naturale. Nu este foarte comun cu parfumurile noastre, dar se poate întâmpla. Dacă observați orice mâncărime sau erupție după aplicare, vă rugăm să opriți imediat utilizarea produsului. Suntem mai mult decât fericiți să vă schimbăm parfumul pentru altul din colecția noastră, dacă aveți o reacție, așa că vă rugăm să ne trimiteți un e-mail pentru a vă ajuta să găsiți un parfum care funcționează pentru dvs.

Q: CARE ESTE TERMENUL DE VALABILITATE AL PARFUMURILOR EDEN PERFUMES?
A: Parfumurile Eden Perfumes nu conțin parabeni și nici conservanți sintetici, astfel sugerăm o perioadă de valabilitate de 12 luni. Pentru a vă păstra parfumul la maximum, păstrați-l departe de lumina soarelui și căldură.

Q: PRECOMANDA EDEN PERFUMES?
A: Pentru ca nu contin conservanti sintetici, parfumurile au un termen recomandat de utilizare de 12 luni de la deschidere. Ulterior, ele nu expira insa anumite proprietati nu mai sunt la valoarea lor maxima (intensitate, rezistenta etc). Pentru noi, este important ca toti clientii nostri sa simta beneficiile complete ale folosirii parfumurilor Eden Perfumes, de aceea nu le stocam pe termen indelungat si folosim optiunea de ‘Precomanda’ (optiunea va redeveni disponibila in curand)

Q: DESPRE CONCEPTUL EDEN PERFUMES:
A: 
Conceptul a fost creat pentru a oferi un parfum alternativ de înaltă calitate comunității vegane și oamenilor care își doresc sa facă alegeri conștiente și care susțin produsele Cruelty Free & Vegan.
Cel mai important, Eden Perfumes a dorit să creeze o alternativă pentru parfumurile convenționale și să crească astfel conștientizarea asupra alegerilor responsabile.

„Suntem o familie vegană care trăiește in UK, în frumosul oraș cosmopolit Brighton. Suntem foarte pasionați de meseria noastră și ne place să creăm parfumuri.
🐰 Iubim prea mult animalele pentru a experimenta pe ele.
🌿 Iubim prea mult natura, încurajăm reciclarea.
👭 Iubim oamenii prea mult, vrem să folosiți parfumuri botanice si fara chimicale.
🙌🏻 Ne iubim clienții, de aceea parfumurile sunt accesibile. ” - 
Eden Perfumes Family

Eden Perfumes Brighton Shop

Categorii

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!