Experiența Matrix Drops

Experiența Matrix Drops

Matrix Drops - o tehnologie revolutionara bazata pe fizica cuantica, principiile homeopatiei, psihologiei integrative si astrologiei.

Deși stiam de multa vreme de Matrix Drops și as fi putut accesa o sesiune cu multe alte ocazii, abia recent a venit și momentul meu - cu sigurantă insa la timpul potrivit. 

Ca funny side, intr-adevăr poate nu e cea mai potrivita abordare atunci când 'consultantul si clientul' colaboreaza si in restul timpului, deoarce implica o expunere atât a părților bune cât și a punctelor vulnerabile, calitati, valori, stări mind & body.

Dar well, eu nu am o problema cu asta. Și oricum, stiam ca pe latura profesionala voi 'trece testul' 😁 ceea ce s-a si confirmat: ‘Atitudinea fata de munca este practica și pragmatica. Îndeplinește atribuțiile cât mai independent. Munca trebuie sa fie bine executata. Plin de responsabilitate, capacitate puternica de concentrare. Creativitatea de a rezolva problemele este extraordinara.’
Am însă și ‘minusuri’: se pare ca muncesc prea mult, am nevoie de odihnă și nu pot crea/ scrie dacă nu imi face plăcere. Fair enough!


‘You think you know, but you have no idea’ - cam asta ar fi o descriere cu dublu sens a experienței-scanarii Matrix Drops.

De ce cu dublu sens?

Pentru ca in unele apecte ‘you have no idea’ of how well you do actually know yourself - si primești astfel o confirmare. Dacă ai o relatie buna cu tine, tu știi că știi si simți intuitiv totul, indiferent ca ține de body, mind or beyond.

In acest sens, las aici câteva fragmente care ‘m-au citit la fix’: “Vrea sa știe cine este cu adevărat: auto-cunoaștere. Vrea sa-și înțeleagă ego-ul și propria persoana. Caută lucrurile reale, adevărate. Privește cu antipatie oamenii și lucrurile superficiale. Detesta bârfa, discuția superficiala. Știe ca nu aparține acestei lumi nebune, înșelătoare, ipocrite. Găsește drumul catre terapiile alternative. Nu o limitează ceea ce crede societatea ca normal. Cea mai mare valoare este sănătatea. Orice poate fi re-creat dacă înveți din greșelile anterioare. Simt al dreptății, tinde la armonie, analitic, bun gust, nevoie de unitate. Temeri: rezistența, perfecționism, eșec, pierderea autonomiei.”

Iar din alte perspective (te) poți descoperi lucruri la care nu te-ai fi gândit (cum ar fi o alergie la penicilina) sau cărora nu le acorzi atenție on a regular basis (intoleranta la gluten, ‘less overthinking and more rest for the the mind & body’, întărirea și stimularea creierului suprasolicitat) și chiar aspecte a căror impact tinzi sa il minimizezi, când ar trebui de fapt să îl accepți, integrezi, echilibrezi.

I’m still working on my ‘lots of fears and dark side’. Știam de exemplu, ca nu sunt prietenă cu întunericul (in toate formele, la propriu și la figurat) și se pare ca intr-adevăr lumina it’s my thing iar ca să manifest the best, am nevoie de lumina (interioară) iar tot din același plan, in ‘iluminarea pe care o caut, ajung de multe ori foarte departe’. Hmm.. interesting!
 


Împărtășesc mai mult din exemplele personale și mai puțin despre detaliile tehnice pentru ca toate informațiile despre Matrix Drops Computer le găsiți AICI iar despre Picaturile Matrix Drops Quintessence AICI.

Bazat pe tabelul periodic al lui Mendeleev, Matrix Drops Computer (MDC) decodifică cele 108 elemente care alcătuiesc corpul uman, ținând cont de nivelul conștiinței și al stadiului vieții noastre.

La fel ca toate lucrurile alternative si Matrix Drops este pentru toata lumea si totusi nu pentru oricine.

Pe scurt, Matrix Drops Computer este capabil să descopere elementele distorsionate și dizarmoniile care apar ca urmare a blocajelor energetice și emoționale și care se manifestă în cele 7 câmpuri ale corpului nostru: fizic, energetic, emoțional, mental, relațional, suflet și spirit. Computerul poate detecta și afișa, toate disfuncționalitățile provenite din simptome, înainte de manifestarea lor în corpul fizic.
Matrix Drops Computer face acest lucru posibil, prin analogie, comparând manifestările noastre comportamentale și formele vieții cu tiparele moleculelor, atomilor și particulelor elementare ale materiei vii. Fizica cuantică a făcut tot ce a fost posibil, în acest sens, de-a lungul stadiilor ei de dezvoltare. Explorarea sentimentelor și a gândurilor și mai ales influența acestora asupra corpului fizic, sunt părți importante ale inovației Matrix Drops. Procedura implica scanarea palmelor pentru cateva secunde - palma conține concentrații de terminații nervoase, având un flux sanguin foarte activ,  de aceea poate fi citit un spectru larg de  informații , corespunzând unei reflexii lizibile  a corpului uman.

Acest serviciu este disponbil in Bucuresti, la GWS Organic Beauty Center iar sesiunea costa 200 RON și durează aproximativ o oră (scanarea efectivă a palmelor durează câteva secunde, după care se discută in baza informațiilor). Solutiile ulterioare necesare se discută punctual, dacă se dorește accesarea Picaturilor Matrix Drops.
 


Si pentru ca tot vorbesc de dublu sens, o predispoziție catre dualitate se regăsește și in scan-ul meu.

Asta e acel aspect la care nu te aștepți, dar odata menționat parcă ‘rings a bell’, desi nowadays n-ar trebui sa fie suprinzator, având in vedere ca majoritatea suntem duali din cel puțin un punct de vedere: de exemplu atunci când mixam așa zisa imagine personală virtuală cu the real self - imaginea reală.

Sau altfel zis, dualitatea dintre cum suntem percepuți virtual versus cum suntem de fapt; primesc și eu remarci cum că online par prețioasă/ arogantă dar live sunt chiar o tipă ‘de treabă’ și actually not so precious 😁

Face sens cumva și evident că in ce postez, aleg ipostazele cele mai ok-ish (din punctul meu de vedere) sau potrivite mesajului transmis, dar nu fac din asta un scop de a ‘poza’ in altceva/ altcineva ci ține mai mult de mood, inspiratie, adică forever changing states.

Alt lucru in care m-am regăsit sau pe care mi l-am reamintit din scanarea Matrix și pentru care e nevoie de echilibru este gestionarea  ‘perfecționismului’ iar asta implica și expunerea in diverse moduri din afara propriei zone de confort.

Un astfel de mod, este un proiect la care am lucrat in ultimul timp: lansarea primului meu curs, in format video, pe care aleg sa îl ofer cât mai real, cu multă muncă dar cu mai puțin overthinking: fără o coafura perfectă ci așa cum ‘ma port’ de obicei, cu un ten perfect-imperfect care e in recuperare după un episod misterios, cu my husky-voice care fix in ziua filmării și-a pierdut din ‘volum’ 😁 și cu skill-uri personale de prezentare/ editare.

Rămâne de văzut dacă astfel, cu ocazia cunoașterii mele mai raw prin intermediul cursului, se va schimba și eticheta personală de ‘prețioasă virtuală’ 😅
 


Cursul va fi disponibil in Shop pe site începând de săptămâna viitoare, sper și imi doresc sa fie un real ajutor pentru ritualul vostru de îngrijire.
Keep close pe Facebook & Instagram unde o sa anunț toate detaliile despre CURS iar dacă sunteți interesați de sistemul Matrix Drops, datele de contact ale centrului le găsiți AICI.

 

Categorii

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!